Produkt w osłonce niejadalnej. Przed spożyciem zdjąć osłonkę.
Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin. Powstawanie białego nalotu jest naturalnym procesem zachodzącym w czasie przechowywania produktu i nie ma negatywnego wpływu na jakość wyrobu.
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +25 °C.
Krakus - mistrz szynki
Tradycja od 1951
Kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona, wędzona, parzona, suszona.
Produkt może zawierać:
soję, mleko (łącznie z laktozą), seler i gorczycę.Polska. Mięso wieprzowe z UE.
mięso wieprzowe z szynki
sól
przyprawy
ekstrakty przypraw
przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu
substancja konserwująca: azotyn sodu
Na 100 g wyrobu gotowego zużyto 146 g mięsa wieprzowego
Może zawierać: seler, mleko, gorczyca, soja
Przeciwutleniacze: Zawiera
konserwanty: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 798 kJ / 190 kcal |
Tłuszcz | 8,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,8 g |
Węglowodany | 0,5 g |
w tym cukry | <0,1 g |
Białko | 29 g |
Sól | 2,5 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 25
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 250
wieprzowa
146 g mięsa na 100 g produktu
wędzona dymem bukowo-olchowym
suszona min. 5 dni
wyselekcjonowane mięso z lokalnych gospodarstw
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Animex Foods sp. z o.o.
Animex Foods sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa,
www.berlinki.pl