Pakowano w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C.
Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 48 godzin.
Morliny od 1992 r.
Okolice Ostródy
Dobre mięso i wędliny
Boczek wieprzowy wędzony.
Produkt może zawierać:
soję,
mleko i produkty pochodne (w tym
laktozę),
gorczycę,
seler.
Seler: Może zawierać
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Tłusty druk
Podkreślenie
boczek wieprzowy 96 %
regulator kwasowości: mleczan sodu
sól
stabilizatory: trifosforany
przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu
aromaty dymu wędzarniczego
kultury bakterii
substancja konserwująca: azotyn sodu
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 1380 kJ / 334 kcal |
Tłuszcz | 31 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 12 g |
Węglowodany | 0,7 g |
- w tym cukry | 0 g |
Białko | 13 g |
Sól | 2,0 g |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 150
Tekst dowolny o pochodzeniu: Produkowane w Polsce
50% więcej boczku*
świeże - szczelnie zapakowane
idealny do smażenia - zawsze kruchy i chrupiący
* niż w standardowym opakowaniu
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Animex Kutno Sp. z o.o.
Animex Kutno Sp. z o.o.
Oddział K1 w Kutnie,
ul. Intermodalna 8
99-300 Kutno