Przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 24 godzin.
Smak Berlinek to zasługa unikalnej receptury.
Wysoka jakość mięsa, sekretna mieszanka naturalnych przypraw, precyzyjny proces parzenia w kontrolowanej temperaturze oraz wędzenie sprawiają, że Berlinki smakują wyśmienice i mają delikatną konsystencję.
Są parówki i są Berlinki
Kiełbasa wieprzowa homogenizowana wędzona parzona w osłonce niejadalnej.
Może zawierać
soję,
mleko (łącznie z
laktozą),
seler,
gorczycę.
mięso wieprzowe (71 %)
boczek wędzony 12,6 % (boczek wieprzowy 91%, woda, regulator kwasowości: mleczan sodu, sól, cukier, stabilizatory: trifosforany, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, kultury bakterii, substancja konserwująca: azotyn sodu)
woda
sól
białko wieprzowe kolagenowe
skrobia modyfikowana
glukoza
stabilizatory (trifosforany, difosforany)
przyprawy
ekstrakty przypraw aromaty
przeciwutleniacz (askorbinian sodu)
substancja konserwująca (azotyn sodu)
Może zawierać: seler, mleko, gorczyca, soja
| Wartość odżywcza w 100 g |
---|
Energia: | 1244 kJ/300 kcal |
Tłuszcz: | 26 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 9,2 g |
Węglowodany: | 2,6 g |
- w tym cukry: | 0,8 g |
Białko: | 14 g |
Sól: | 3,2 g |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 6
Trwałość po otwarciu: 24 Godziny
Wymiar liczbowy: 250
unikalna receptura
wysoka jakość mięsa
sekretna mieszanka przypraw
delikatnie parzone i wędzone
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Animex Foods sp. z o.o.
Animex Foods sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa