Pakowano w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze: 2 °C -8 °C
Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 2 dni.
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona wędzona parzona.
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENNY, OWSIANY), JAJA, SELER i GORCZYCĘ.
mięso wieprzowe (77 %)
woda
SER Radamer (7,6 %)
skrobia modyfikowana
sól
błonnik PSZENNY bezglutenowy
przyprawy
regulatory kwasowości: cytryniany sodu; octany sodu
wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy: glukoza
aromaty (zawieraja SOJE, MLEKO)
ekstrakty przypraw
stabilizatory: difosforany, trifosforany
białka MLEKA
SER w proszku
przeciwutleniacz: askorbinian sodu
substancja konserwująca: azotyn sodu
Może zawierać: seler, jaja, gorczyca, owies
Zawiera: mleko, soja, pszenica
Przeciwutleniacze: Zawiera
Wzmacniacze smaku: Zawiera
Smaki / Aromaty: Zawiera
MSG (glutaminian): Zawiera
konserwanty: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 977 kJ / 236 kcal |
Tłuszcz | 19 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 7,5 g |
Węglowodany | 1,6 g |
w tym cukry | 0,9 g |
Białko | 14 g |
Sól | 2,2 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Pakowane w atmosferze ochronnej
Trwałość po otwarciu: 2 dzień/dni
Wymiar liczbowy: 190
Cechy: 4 pyszne kiełbaski
Rozmiar opakowania: 190
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 4 sztuk/sztuki
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: 4 Pyszne kiełbaski
Producent: Zakład Przetwórstwa Mięsnego „JBB" Import-Eksport Józef Bałdyga
Zakład Przetwórstwa Mięsnego „JBB" Import-Eksport Józef Bałdyga
ul. Kościelna 25,
07-437 Łyse,
Poland
+48 29 76 41 500,
www.jbb.pl