Zawartość alkoholu: <0,5 % obj.
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Wyjątkowy smak stworzony przez połączenie mocnego naparu z najlepszych herbat oraz słodko - kwaśnego smaku fermentacji, stworzonego przez unikalną odmianę kultur drożdży. Nasz wariant herbaty Yerba Maté jest przetwarzany w tradycyjnej formie palenia - Kombucha ma subtelny kawowy, prawie czekoladowy smak.
Co było pierwsze - jabłko czy herbata? W 2021 roku, pod marką F.H. Prager, wprowadziliśmy na czechosłowacki rynek pierwszy bezalkoholowy cydr. To był nasz bilet do świata fermentacji niskoalkoholowej. Był to również początek PRAGER'S - projektu, w którym zdecydowaliśmy się eksperymentować z fermentacją. Zaczęliśmy od herbaty.
Fermentowany bezalkoholowy napój z kulturą probiotyczną, gazowany.