Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +6 ℃.
firma polska
Jogurt skyr z tapioką i malinami.
jogurt z tapioką [mleko zagęszczone odtłuszczone, woda, cukier, śmietanka, perełki tapioki 1,2 %, białka mleka, naturalny aromat waniliowy, kultury bakterii jogurtowych]
wsad malinowy 20 % (maliny 10 %, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, koncentrat z czarnej marchwi, substancja zagęszczająca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy)
Zawiera: mleko
Smaki / Aromaty: Zawiera
| Wartość odżywcza produktu w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 383 kJ / 90 kcal |
Tłuszcz | 1,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,7 g |
Węglowodany | 15,9 g |
w tym cukry | 13,5 g |
Błonnik | 0,5 g |
Białko | 4,2 g |
Sól | 0,08 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 150
małe przyjemności
źródło białka
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: BAKOMA Sp. z o.o.
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa