Przechowywać w temperaturze od +1°C do +6 °C.
Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
Produkujemy zgodnie z ISO 14001
Mascarpone. Ser śmietankowo-kremowy.
śmietanka pasteryzowana
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Zawiera: mleko
Składniki modyfikowane genetycznie: Nie zawiera
| w 100 g: |
---|
Wartość energetyczna | 1626 kJ / 394 kcal |
Tłuszcz | 40 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 28 g |
Węglowodany | 5,1 g |
w tym cukry | 5,0 g |
Białko | 3,5 g |
Sól | 0,10 g |
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. | |
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 250
Tekst dowolny o pochodzeniu: Polska
doskonały do tiramisu spaghetti i pieczywa
bez GMO z mleka od krów karmionych paszami bez GMO*
*bez genetycznie zmodyfikowanych organizmów
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy,
ul. Forteczna 3,
18-421 Piątnica,
www.piatnica.com.pl