Pakowano w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze od 0 °C do +6 °C. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 24 godzin.
Krakus - mistrz szynki Tradycja od 1951
Szynka wieprzowa z okrywą tłuszczową wędzona parzona pieczona.
Może zawierać 
zboża zawierające 
gluten, 
soję, 
mleko (łącznie z 
laktozą), 
seler, 
gorczycę.
Polska
 mięso wieprzowe (100 g produktu wytworzono ze 100 g mięsa wieprzowego)
sól
stabilizator (difosforany)
syrop glukozowy
przeciwutleniacz (kwas askorbinowy)
aromaty
błonniki (bambusowy, z babki płesznik, ziemniaczany)
substancja konserwująca (azotyn sodu)
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, mleko, gorczyca, soja
Dodatek MSG: Nie zawiera
Przeciwutleniacze: Zawiera
Smaki / Aromaty: Zawiera
konserwanty: Zawiera
Syrop glukozowy lub glukozowo-fruktozowy: Zawiera
|  | Wartość odżywcza w 100 g: | 
|---|
| Wartość energetyczna | 809 kJ / 194 kcal | 
| Tłuszcz | 13 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 5,1 g | 
| Węglowodany | 0,3 g | 
| w tym cukry | 0,2 g | 
| Białko | 19 g | 
| Sól | 2,2 g | 
 Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 6
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Pakowane w atmosferze ochronnej
Trwałość po otwarciu: 24 Godziny
Wymiar liczbowy: 90
krucha
wieprzowa
100 % mięsa
wędzona dymem bukowo-olchowym
bez dodatku glutaminianu monosodowego
wyselekcjonowane mięso z lokalnych gospodarstw
Rozmiar opakowania: 90
Jednostka (tekst opisowy): g
 Producent: Animex Foods sp. z o.o.
 Animex Foods sp. z o.o.
 ul. T. Chałubińskiego 8,
 00-613 Warszawa
 www.berlinki.pl