konserwa rybna sterylizowana
Jednostka miary | szt. |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g
Wartość energetyczna kcal: 149 kcal
Wartość energetyczna kJ: 621 kJ
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 9,2 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Zawartość węglowodanów: 3,5 g
Cukry: 2,5 g
Zawartość białek: 13 g
Zawartość soli: 1 g
Wprowadziłem wartości odżywcze: Wszystkie prawnie wymagane wartości odżywcze zostały zadeklarowane
Składniki: Ryba – szproty bałtyckie bez głów (Sprattus sprattus, złowione: FAO 27 IIId, 65% ryby przed sterylizacją), sos pomidorowy (35% przed sterylizacją): woda, koncentrat pomidorowy, cukier, olej rzepakowy, sól, skrobia modyfikowana, cebula suszona, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa; ekstrakty przypraw (selera, cebuli, ziela angielskiego, cynamonu, papryki); regulator kwasowości: kwas octowy.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Okres przydatności do spożycia: 12 mies.
Temperatura przechowywania min - max: 4 - 25 °C
Produkt zmiennowagowy: Nie
Zawartość netto: 125 g
Masa netto sztuki (po odcieku): nie dotyczy
Technika utrwalenia: sterylizacja
Oświadczenie o poprawności danych: Produkt nie posiada oświadczeń żywieniowych
Producent: EVRAFISH
EVRAFiSH
FABRYCZNA 1
39-200 DĘBICA
Ostatnio oglądane