Najlepiej spożyć przed końcem: data na dnie opakowania. Przechowywać w temperaturze od +4 ℃ do +25 ℃. Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Filety z makreli solone, parowane, ze skórą w sosie pomidorowym z chili. Konserwa rybna sterylizowana.
Możliwe naturalne odchylenia
filety z makreli 50 % (Scomber scombrus)
sos pomidorowy 50 % [woda, koncentrat pomidorowy 7,5 %, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, przyprawy (cebula, czosnek, pieprz czarny, papryka chili 0,1 %, ekstrakt z papryki), sól, substancja zagęszczająca: guma guar]
Zawiera: ryba
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Energia | 953 kJ |
Energia | 230 kcal |
Tłuszcz | 18,0 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,4 g |
Węglowodany | 5,4 g |
- w tym cukry | 4,9 g |
Białko | 11,0 g |
Sól | 0,89 g |
Kwasy tłuszczowe Omega-3 | 4,57 g |
Kwasy tłuszczowe EPA i DHA | 3,46 g |
Możliwe naturalne odchylenia | |
Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 25
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Gotowe do spożycia
Wymiar liczbowy: 170
nowy lepszy smak
źródło kwasów Omega 3, EPA i DHA
Rozmiar opakowania: 170
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Lisner Poznań Sp. z o.o. Sp. k.
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska