Najlepiej spożyć przed: data na spodzie opakowania. Przechowywać w temp. od +2 °C do +8 °C.
Ser pleśniowy camembert z posypką z kolorowego pieprzu.
Wyprodukowano we Francji
mleko pasteryzowane
śmietanka pasteryzowana
pieprz kolorowy
sól
stabilizator: chlorek wapnia
kultury bakterii
podpuszczka mikrobiologiczna
Penicillium Candidum
Geotrichum Candidum
naturalny aromat
Zawiera: mleko
Smaki / Aromaty: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g: |
---|
Wartość energetyczna: | 1487 kJ / 359 kcal |
Tłuszcz | 32 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 22 g |
Węglowodany | 0,8 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 17 g |
Sól | 1,4 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 180
Rozmiar opakowania: 180
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Hochland Polska Sp. z o.o.
Hochland Polska Sp. z o.o.,
ul. Okrężna 2,
64-530 Kaźmierz