6 x 10 g = 60 g e
Jak użyć kostki rosołowej Knorr:
podstawowy sposób przygotowania:
kostkę rozpuść w 0,5 l wrzącej wody.
możesz: dodać kostkę bezpośrednio do dania.
Dla pełniejszego smaku dodaj 250 g warzyw.
Najlepiej spożyć przed końcem: patrz z boku opakowania. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Odkryj inspirujące przepisy na www.przepisy.pl
Chcesz przygotować smakowitą, pachnącą zupę albo aromatyczny, bogaty w smaku gulasz, który zachwyci wszystkich domowników? W takim razie sięgnij po kostki rosołowe Knorr, z których przygotujesz pyszny bulion wołowy, będący doskonałą, wzbogacającą bazą dla tych i wielu innych potraw. Dzięki kostkom rosołowym Knorr z łatwością przyrządzisz pachnący w całym domu bulion mięsny, stanowiący podstawę dla wyśmienitych zup, sosów i gulaszy, którym ciężko będzie się oprzeć. Zależy nam, aby dać Ci to, co najlepsze: nie tylko komfort w postaci łatwego przygotowania domowego bulionu, ale i doskonały smak, dlatego kostki bulionowe Knorr to wysoka jakość składników, które dają głęboki, mięsny smak i wyjątkowy aromat. Ponadto w ich składzie nie znajdziesz żadnych konserwantów ani barwników. Jak przygotować aromatyczny bulion wołowy z kostkami rosołowymi Knorr? To proste. Wystarczy rozpuścić kostkę (lub więcej) we wrzącej wodzie. Jedna kostka będzie odpowiednia na 0,5 litra bulionu. Kostkę możesz również dodać bezpośrednio do gotowanego dania, co doskonale wzbogaci jego walory smakowe. Aby cieszyć się jeszcze pełniejszym i bardziej intensywnym smakiem, dodaj do gotującego się bulionu pokrojone świeże warzywa. Poczuj smak domowego rosołu! Dzięki kostkom bulionowym Knorr przekonasz się, jak pyszne i pełne smaku mogą być Twoje ulubione potrawy. Bulion wołowy w kostkach możesz wykorzystać do wzbogacenia takich dań jak zupa pomidorowa, cebulowa czy mięsny gulasz.
Zmieniamy się dla dobra Twojego i środowiska
Rosół wołowy.
opakowanie pozwala na przygotowanie 12 porcji po 250 ml (1 kostka to 2 porcje)