Frank & Oli Ciastko High Protein Double Chocolate 50G

Nowy produkt

5,25 zł

105,00 zł / szt

5900316552888

szt.

CIASTKO HIGH PROTEIN DOUBLE CHOCOLATE 50G

Jednostka miaryszt.

Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g

Wartość energetyczna kcal: 434 kcal

Wartość energetyczna kJ: 1804 kJ

Zawartość tłuszczów (ogólnie): 25 g

Kwasy tłuszczowe nasycone: 8,3 g

Zawartość węglowodanów: 20 g

Cukry: 4,1 g

Zawartość błonnika: 21 g

Zawartość białek: 22 g

Zawartość soli: 0,43 g

Wprowadziłem wartości odżywcze: Wszystkie prawnie wymagane wartości odżywcze zostały zadeklarowane

Typ: Inne

Smak: Czekoladowy

Dodatki: Czekolada biała

Składniki: błonnik z korzenia cykorii, miazga z orzechów arachidowych, koncentrat białka serwatkowego WPC 80 (z mleka) 20%, nadzienie z białą czekoladą 20%, (miazga kokosowa, błonnik z korzenia cykorii, koncentrat białka serwatkowego, WPC 80 (z mleka) 20%, biała czekolada bez cukru 16%, maltitol, tłuszcz kakaowy, mleko, pełne w proszku, emulgator: lecytyny z rzepaku, naturalny aromat, kakao, ciemna czekolada, bez cukru 10%, (maltitol, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny z rzepaku, aromat) olej rzepakowy, substancja słodząca: maltitol, emulgator : lecytyny z rzepaku, sól himalajska.

Dla diabetyków: Nie

Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska

Temperatura przechowywania min - max: 0 - 25 °C

Produkt zmiennowagowy: Nie

Zawartość netto: 50 g

Całkowity okres minimalnej trwałości (od daty produkcji): 270 dni (dzień)

Oświadczenie o poprawności danych: Oświadczam, że wprowadziłem dane zgodnie z aktualnie obowiązującymi wymaganiami prawnymi

Bez dodatku cukrów: 1

Zawiera naturalnie występujące cukry: 1

Wysoka zawartość błonnika pokarmowego: 1

Produkt bezglutenowy: 1

Producent: Frank&Oli sp. z o.o.

Frank&Oli sp. z o.o.
Lisia 31
05-270 Marki

Ostatnio oglądane