Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Więcej inspiracji na stronie
www.kamis.pl
Glazurowane żeberka
Dodaj tylko:
4 Łyżki wody + 1 łyżkę oleju + 800 g żeberek
1. Wymieszaj zawartość opakowania z wodą i olejem. Odstaw na 5 minut.
2. Rozprowadź gotową glazurę na już upieczonych żeberkach.
Gotowej glazury używaj zawsze zaraz po obróbce termicznej potrawy. Nigdy przed lub w trakcie obróbki gdyż glazura może ulec spaleniu.
Glazura Kamis to doskonałe rozwiązanie na proste i szybkie danie pełne smaku!
Wiele możliwości!
Posmaruj glazurą upieczone na grillu, w piekarniku lub na patelni:
Skrzydełka, łososia, burgery, steki wołowe, kotlety wieprzowe, żeberka, tofu, szaszłyki
Potrawa pokryje się lśniącą i niezwykle smakowitą powłoką
Dodaj do:
Szarpanej wieprzowiny, szarpanego kurczaka, szarpanej wołowiny i przygotuj ulubioną kanapkę lub burgera
Znajdź swoje ulubione rozwiązanie!
Nie musisz wcześniej marynować mięsa
Bez marynowania
- Wymieszaj z wodą i olejem
- Rozsmaruj na upieczonym mięsie lub rybie
Danie gotowe!
Glazura z papryką wędzoną i miodem w proszku.
Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję.