Najlepiej spożyć przed: data na wieczku. Przechowywać w temperaturze od 2°C do 20°C w miejscach suchych, czystych, zacienionych lub oświetlonych światłem rozproszonym, a po otwarciu słoika w lodówce nie dłużej niż 2 tygodnie.
Oryginalna, niezmieniana od ponad 50 lat receptura oraz specjalnie dobrane składniki dają wyrazisty smak i aromat naszego majonezu.
Majonez stołowy.
Może zawierać:
mleko.
olej rzepakowy
musztarda (ocet spirytusowy, woda, cukier, gorczyca, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przyprawy)
woda
żółtka jaj kurzych
Nie zawiera: zboża zawierające gluten
Zawiera: jaja, gorczyca
Może zawierać: mleko
konserwanty: Nie zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 2858 kJ/694 kcal |
tłuszcz | 74 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 5,4 g |
węglowodany | 5,4 g |
w tym cukry | 2,4 g |
białko | 1,1 g |
sól | 0,71 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 20
Trwałość po otwarciu: 2 tydzień/tygodnie/tygodni
Wymiar liczbowy: 260
ze świeżych jaj od kur z wolnego wybiegu
bez konserwantów
produkt bezglutenowy
Doceń polskie
Q Jakość Tradycja - Mazowieckie
Rozmiar opakowania: 260
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Białuty Sp. z o.o.
Białuty Sp. z o.o.
Białuty 34,
05-870 Błonie
tel./fax (22) 725-44-51
www.bialuty.com.pl
e-mail: sekretariat@bialuty.com.pl