Najlepiej spożyć przed: patrz nadruk na nakrętce. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Zmętnienie jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu.
Ocet balsamiczny Develey powstaje dzięki naturalnej fermentacji czerwonych winogron. Posiada wyjątkowo bogaty, pełen delikatności, lekko słodkawy zapach i smak. do sałatek i surówek, do marynat i zup, do sosów i dressingów, do dań kuchni włoskiej
Develey Od 1845 tworzymy dla Ciebie chwile pełne smaku.
Ocet balsamiczny. Kwasowość 5 %.
ocet winny z białego wina
koncentrat soku winogronowego (27 %)
woda
barwnik: E 150c
przeciwutleniacz: E 224 (zawiera siarczyny)
Zawiera: dwutlenek siarki / siarczyny
Przeciwutleniacze: Zawiera
Barwniki: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 ml: |
---|
Energia | 407 kJ / 95 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy nasycone | 0 g |
Węglowodany | 19 g |
w tym cukry | 18 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0 g |
Wymiar liczbowy: 250
Cechy: naturalna fermentacja
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): ml
Producent: Develey Polska Sp. z o.o.
Develey Polska Sp. z o.o.,
ul. Batalionu Platerówek 3,
03-308 Warszawa
www.develey.pl
Facebook: DeveleyPolska