Mutti S.p.A.,
via Traversetolo, 28
43022 Montechiarugolo,
Parma,
Włochy
Najlepiej spożyć przed: data na wieczku. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.
Mutti S.p.A.,
via Traversetolo, 28
43022 Montechiarugolo,
Parma,
Włochy
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Sos pomidorowy z serem Parmigiano Reggiano 4 %.
via Traversetolo, 28
43022 Montechiarugolo,
Parma,
Włochy
pulpa pomidorowa 60,6 %
passata (przecier) z pomidorów Rossoro 20 %
koncentrat pomidorowy 7,1 %
marchew
ser Parmigiano Reggiano ChNP* (mleko, sól, podpuszczka) 4 %
oliwa z oliwek
cebula szalotka
sól
naturalne aromaty
pieprz czarny
*ChNP - Chroniona Nazwa Pochodzenia. Autoryzacja Konsorcjum Parmigiano Reggiano
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g |
---|
Energia | 282 kJ / 67 kcal |
Tłuszcz | 3.5 g |
- w tym kwasy nasycone | 1.0 g |
Węglowodany | 5.0 g |
- w tym cukry | 4.8 g |
Białko | 3.1 g |
Sól | 0.88 g |
Trwałość po otwarciu: 5 dzień/dni
Wymiar liczbowy: 400
Rozmiar opakowania: 400
Jednostka (tekst opisowy): g