Przechowywać w temperaturze od 0 °C do +8 °C. Spożyć w ciągu 72 h od otwarcia.
Wyrób garmażeryjny, wieprzowo-drobiowy. Produkt w osłonce niejadalnej.
Może zawierać: 
gluten, 
gorczycę, 
jaja, 
seler.
 mięso wieprzowe - 54 %
tłuszcz wieprzowy
woda
sól
mięso z kurczaka - 1,2 %
przyprawy
hydrolizat białka z kukurydzy
białko sojowe
skrobia modyfikowana
stabilizatory: E450, E451, E472c
substancje zagęszczające: E407, E407a
białko wieprzowe
wzmacniacz smaku E621
regulatory kwasowości: E262, E331
glukoza
błonnik pszenny bezglutenowy
skrobia ziemniaczana
ocet spirytusowy
przeciwutleniacze: E330, E316
stabilizowane krwinki wieprzowe
aromaty - w tym aromat dymu wędzarniczego (zawierają mleko, łącznie z laktozą)
ekstrakty przypraw
barwnik E120
substancja konserwująca E250
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, jaja, gorczyca
Zawiera: mleko, soja, pszenica
|  | Wartość odżywcza produktu w 100 g: | 
|---|
| Wartość energetyczna | 1423 kJ / 344 kcal | 
| Tłuszcz | 31 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 13 g | 
| Węglowodany | 0,9 g | 
| w tym cukry | 0,9 g | 
| Białko | 14 g | 
| Sól | 1,8 g | 
 Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 8
Trwałość po otwarciu: 72 Godziny
Wymiar liczbowy: 170
Cechy: idealne do pieczywa
Rozmiar opakowania: 170
Jednostka (tekst opisowy): g
 Producent: ZM "PEKPOL Ostrołęka" S.A.
 ZM "PEKPOL Ostrołęka" S.A.
 Ławy,
 ul. Przemysłowa 31,
 07-410 Ostrołęka