Spożywać po schłodzeniu.
Najlepiej spożyć przed: data i nr partii na wieczku/denku puszki. Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +25 °C. Data minimalnej trwałości jest jednocześnie numerem partii produkcyjnej.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Morliny od 1992 r.
Okolice Ostródy
Dobre mięso i wędliny
Konserwa bez dodatku konserwantów. Konserwa wieprzowa sterylizowana - wieprzowina w sosie własnym.
Produkt może zawierać:
soję,
seler,
gorczycę oraz ich produkty pochodne.
mięso wieprzowe (98 %)
sól
przyprawy (pieprz czarny, majeranek, cebula)
Może zawierać: seler, gorczyca, soja
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
wartość energetyczna | 989 kJ / 238 kcal |
tłuszcz | 18 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,8 g |
węglowodany | 2,0 g |
w tym cukry | <0,5 g |
białko | 17 g |
sól | 1,9 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 25
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 300
Cechy: 98 % mięsa
Rozmiar opakowania: 300
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Animex Foods sp. z o.o.
Animex Foods sp. z o.o.
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
www.berlinki.pl