Podawać na zimno z dodatkiem pieczywa.
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
Jak najlepiej serwować nasze konserwy?
Inspiracji szukaj na:
sprytniwkuchni.pl
Konserwa wołowa z surowcem wieprzowym, średnio rozdrobniona z białkiem mleka, sterylizowana.
Produkt może zawierać:
seler, soję, gluten, mleko łącznie z laktozą, jaja, gorczycę, dwutlenek siarki i siarczyny. mięso wołowe 65%
woda
skórki wieprzowe 10%
błonnik roślinny
sól
skrobia modyfikowana
białka sojowe
białka mleka
stabilizatory: difosforany, trifosforany, polifosforany
przetworzone wodorosty morskie z gatunku Eucheuma
cebula suszona
pieprz czarny
papryka słodka
majeranek
imbir 0,05%
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, jaja, gorczyca, dwutlenek siarki / siarczyny
Zawiera: mleko, soja
| w 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 768 kJ/ 183 kcal |
Tłuszcz | 14 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 5,9 g |
Węglowodany | <0,5 g |
W tym cukry | <0,5 g |
Białko | 14 g |
Sól | 1,7 g |
Wymiar liczbowy: 300
Tekst dowolny o pochodzeniu: Kraj pochodzenia: Polska
bycza porcja energii
bez MOM mięsa oddzielonego mechanicznie
Rozmiar opakowania: 300
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Pamapol S.A.
Pamapol S.A.
ul. Wieluńska 2,
97-438 Rusiec
www.spichlerzrusiecki.pl