Przechowywać w temp. od 0°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w temp. od 0°C do +6°C nie dłużej niż 24 godz.
Konserwa rybna sterylizowana.
Zawiera alergeny:
Ryba.
szprot wędzony 70 %
olej rzepakowy 28,6 %
sól
Zawiera: ryba
| 100 g produktu zawiera: |
---|
Wartość energetyczna: | 356 kcal |
Wartość energetyczna: | 1473 kJ |
tłuszcze | 32 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4 g |
Węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
Błonnik | 0 g |
Białko | 17 g |
Sól | 1,4 g |
Kwasy tłuszczowe omega-3 | 1,7 g |
Kwas eikozapentaenowy (EPA) | 0,5 g |
Kwas dokozaheksaenowy (DHA) | 0,5 g |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 25
Trwałość po otwarciu: 24 Godziny
Wymiar liczbowy: 275
Obszar połowu ryb: Ryba - Szprot (Sprattus sprattus), dziko złowiony za pomocą włoka pelagicznego w morzu Bałtyckim, strefa połowu FAO 27IIID.
wędzone dymem olchowym
naturalne źródło omega 3
ręcznie układane
dziko złowione
Rozmiar opakowania: 275
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Petropat sp. z o.o.
Petropat sp. z o.o.
ul. Młodkowskiego 21,
11-700 Mrągowo,
tel.+48 (89) 741 08 79
www.petropat.pl