Przechowywać w temperaturze: +4 °C do +10 °C.
Do smarowania pieczywa.
Margaryna o zmniejszonej zawartości tłuszczu (39 %).
 woda
oleje roślinne (rzepakowy, słonecznikowy)
tłuszcz palmowy
emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, polirycynooleinian poliglicerolu)
sól (0,5 %)
bezwodny tłuszcz mleczny (0,4 %)
aromat
barwnik (karoteny)
regulator kwasowości (kwas cytrynowy)
witaminy (A i D)
Zawartość tłuszczu: 39 %
Zawiera: mleko
konserwanty: Nie zawiera
 | Wartość odżywcza 100 g produktu | 
|---|
| Wartość energetyczna | 1443 kJ / 351 kcal | 
| Tłuszcz | 39 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 11 g | 
| Węglowodany | 0 g | 
| w tym cukry | 0 g | 
| Białko | 0 g | 
| Sól | 0,50 g | 
| Witamina A | 900 µg (113 %*) | 
| Witamina D | 7,5 µg (150 %*) | 
| Witamina E | 8,0 mg (67 %*) | 
| Kwas alfa-linolenowy (omega-3) | 2 g | 
| *-% dziennej referencyjnej wartości spożycia witamin (dla osób dorosłych) |  | 
 Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 10
Wymiar liczbowy: 450
Polski Producent
bez konserwantów
źródło omega 3
wysoka zawartość witamin A, D, E
Rozmiar opakowania: 450
Jednostka (tekst opisowy): g
 Producent: Zakłady Tłuszczowe „Bielmar" Sp. z o.o.
 Zakłady Tłuszczowe „Bielmar" Sp. z o.o.
 ul. Sempołowskiej 63
 43-300 Bielsko-Biała
 www.bielmar.pl