Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Sałatka z fety, arbuza i awokado
Przygotowanie 15 min
Gotowanie 0 min
Porcje 4
Składniki:
1 opakowanie sera feta pokrojonego w grubą kostkę
2 łyżki oliwy z oliwek
1½ łyżki suszonych pomidorów z czosnkiem i bazylią Kamis
1 dojrzałe awokado
400 g arbuza
1 mała czerwona cebula pokrojona w drobną kostkę
1. Do fety dodaj oliwę, suszone pomidory z czosnkiem i bazylią, delikatnie wymieszaj.
2. Dodaj pokrojone w grubą kostkę awokado i arbuza oraz cebulę, wymieszaj.
3. Odstaw na 30 min do lodówki.
Mieszanka przyprawowa.
Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten.
Wyprodukowano w Polsce