Pakowano w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +25 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
Powstawanie białego nalotu spowodowane jest naturalnym procesem zachodzącym w czasie przechowywania produktu i nie ma negatywnego wpływu na jakość wyrobu.
Nie wymaga przechowywania w lodówce
Delikatnie miękkie dzięki zastosowaniu odpowiedniego czasu i temperatury suszenia. Połączenie odpowiednio dobranych składników, w tym cebuli, oraz wędzenia dymem bukowo-olchowym nadaje im wyrazistego smaku.
Krakus - mistrz szynki
Tradycja od 1951
Kabanosy drobiowo-wieprzowe zielona cebulka. Kiełbasa drobiowo-wieprzowa, drobno rozdrobniona, wędzona, parzona, suszona.
Może zawierać
zboża zawierające
gluten (
pszenicę,
jęczmień),
mleko łącznie z
laktozą,
soję,
seler i
gorczycę.
mięso drobiowe
mięso wieprzowe (100 g produktu otrzymano ze 160 g mięsa: 88 g mięsa z kurczaka i 72 g mięsa wieprzowego)
tłuszcz wieprzowy
skrobia ziemniaczana
sól
cukier
warzywa suszone (w tym cebula - 1,2 %, szczypiorek - 0,2 %, czosnek, pietruszka nać)
glukoza
aromaty
olej roślinny rzepakowy
przeciwutleniacz: kwas cytrynowy
przyprawy
substancja konserwująca: azotyn sodu
osłonka (substancja żelująca: alginian sodu; aromat, stabilizator: chlorek wapnia)
Może zawierać: jęczmień, seler, zboża zawierające gluten, mleko, gorczyca, soja, pszenica
Przeciwutleniacze: Zawiera
Smaki / Aromaty: Zawiera
konserwanty: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 2132 kJ / 514 kcal |
Tłuszcz | 42 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 17 g |
Węglowodany | 8,0 g |
w tym cukry | 2,0 g |
Białko | 26 g |
Sól | 3,8 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 25
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Pakowane w atmosferze ochronnej
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 95
160 g mięsa na 100 g produktu
delikatnie miękkie
sycąca przekąska
Rozmiar opakowania: 95
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Animex Foods sp. z o.o.
Animex Foods sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa,
www.berlinki.pl