Temperatura przechowywania: 0-8°℃
Pasztetowa delikatesowa. Wędlina podrobowa. Pasztetowa wieprzowa, parzona, w osłonce niejadalnej.
Może zawierać:
mleko łącznie z
laktozą,
jaja,
seler.
woda
tłuszcz wieprzowy
mięso z głów wieprzowych - 14,7 %
skórki wieprzowe
wątroba wieprzowa - 8,8 %
kasza manna (gluten)
skrobia ziemniaczana
sól
białko sojowe
emulgatory: E471, E472c
stabilizatory: E331, E327
białko wieprzowe
mąka sojowa
przyprawy naturalne (gorczyca)
olej słonecznikowy
aromaty (soja)
przeciwutleniacze: E301, E316
regulator kwasowości E332
wzmacniacz smaku E621
substancja konserwująca E250
Może zawierać: seler, jaja, mleko
Zawiera: zboża zawierające gluten, gorczyca, soja
| Wartość odżywcza produktu w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 1106 kJ |
Wartość energetyczna | 267 kcal |
Tłuszcz | 24 g |
w tym kw. tł. nasycone | 9,1 g |
Węglowodany | 3,3 g |
w tym cukry | 1,0 g |
Białko | 9,6 g |
Sól | 1,6 g |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 200
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Zakłady Mięsne "Pekpol Ostrołęka" S.A.
Zakłady Mięsne "Pekpol Ostrołęka" S.A.
ul. Przemysłowa 31,
Ławy,
07-410 Ostrołęka
tel.: +48 29 764 11 01
fax: +48 29 764 14 06
e-mail: biuro@pekpol.pl
www.pekpol.pl