Pakowano w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +25 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
Krakus - mistrz szynki
Tradycja od 1951
Kiełbasa grubo rozdrobniona, wędzona, pieczona, suszona.
Może zawierać
soję,
mleko (łącznie z
laktozą),
seler i
gorczycę.
Polska
mięso wieprzowe (100 g produktu wytworzono ze 140 g mięsa wieprzowego)
sól
przyprawy
ekstrakty przypraw
przeciwutleniacz (izoaskorbinan sodu)
substancja konserwująca (azotyn sodu)
Może zawierać: seler, mleko, gorczyca, soja
Dodatek MSG: Nie zawiera
Przeciwutleniacze: Zawiera
konserwanty: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 gproduktu |
---|
Wartość energetyczna | 841 kJ / 201 kcal |
Tłuszcz | 11 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,9 g |
Węglowodany | 0,5 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 25 g |
Sól | 3,0 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 25
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Pakowane w atmosferze ochronnej
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 80
suszona
140 g mięsa na 100 g produktu
wędzone dymem bukowo-olchowym
bez dodatku glutaminianu monosodowego
wyselekcjonowane mięso z lokalnych gospodarstw
Rozmiar opakowania: 80
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Animex Kutno Sp. z o.o.
Animex Kutno Sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa