Pakowano w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +25 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
Powstawanie białego nalotu spowodowane jest naturalnym procesem zachodzącym w czasie przechowywania produktu i nie ma negatywnego wpływu na jakość wyrobu.
Nie wymaga przechowywania nie wymaga w lodówce
Krakus - mistrz szynki
Tradycja od 1951
Kabanosy wieprzowe z bekonem. Kiełbasa wieprzowa, drobno rozdrobniona, wędzona, parzona, suszona.
Może zawierać
zboża zawierające
gluten (
pszenicę,
jęczmień),
mleko łącznie z
laktozą,
soję,
seler i
gorczycę.
mięso wieprzowe (100 g produktu otrzymano ze 152 g mięsa wieprzowego.)
boczek wieprzowy, wędzony, parzony - 13 % (boczek wieprzowy ze skórą (94 %), sól, stabilizatory: trifosforany; glukoza, białko wieprzowe, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu; maltodekstryna, aromat dymu wędzarniczego, substancja konserwująca: azotyn sodu)
skrobia ziemniaczana
sól
błonniki (w tym pszenny bezglutenowy)
białko wieprzowe kolagenowe
aromaty (w tym aromat dymu wędzarniczego)
cukier
ekstrakty przypraw
substancja konserwująca: azotyn sodu
osłonka (substancja żelująca: alginian sodu; aromat, stabilizator: chlorek wapnia)
Może zawierać: jęczmień, seler, zboża zawierające gluten, mleko, gorczyca, soja
Zawiera: pszenica
Przeciwutleniacze: Zawiera
Smaki / Aromaty: Zawiera
konserwanty: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 2209 kJ / 533 kcal |
Tłuszcz | 45 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18 g |
Węglowodany | 6,0 g |
w tym cukry | 2,0 g |
Białko | 26 g |
Sól | 3,8 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 25
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Pakowane w atmosferze ochronnej
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 95
152 g mięsa na 100 g produktu
delikatnie mekkie
sycąca przekąska
Rozmiar opakowania: 95
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Animex Foods sp. z o.o.
Animex Foods sp. z o.o.
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa