Przechowywać w temperaturze: 0 - 8° C
Wyrób wieprzowy. Smalec. Produkt w osłonce niejadalnej.
Może zawierać:
mleko łącznie z
laktozą,
gorczycę,
jaja,
seler,
soję.
mięso wieprzowe
tłuszcz wieprzowy
sól
przyprawy
aromat
100 g smalcu wyprodukowano z 68,9 g mięsa wieprzowego i 56,1 g tłuszczu wieprzowego
Może zawierać: seler, jaja, mleko, gorczyca, soja
| Wartość odżywcza produktu w 100 g: |
---|
wartość energetyczna | 3072 kJ/ 746 kcal |
tłuszcz | 80 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 21 g |
węglowodany | 2,2 g |
w tym cukry | 0,7 g |
białko | 6,1 g |
sól | 2,7 g |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 200
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Zakłady Mięsne "Pekpol Ostrołęka" S.A.
Zakłady Mięsne "Pekpol Ostrołęka" S.A.
ul. Przemysłowa 31,
Ławy,
07-410 Ostrołęka
tel.: +48 29 764 11 01
fax: +48 29 764 14 06
e-mail: biuro@pekpol.pl
www.pekpol.pl