Przechowywać w temperaturze od 2 ℃ do 6 ℃. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 24 godzin.
Kiełbasa z indyka, drobno rozdrobniona, wędzona, parzona. Produkt bez osłonki.
Produkt może zawierać: MLEKO, SOJĘ, SELER, GORCZYCĘ.
Produkt polski
mięso z indyka 90 % (w tym: mięso z fileta z piersi indyka 30 %)
woda
aromaty (w tym: aromat dymu wędzarniczego)
sól
ekstrakty przypraw
przyprawy
ekstrakt drożdżowy
hydrolizat białka rzepakowo-kukurydzianego
hydrolizat białka słonecznikowo-kukurydzianego
cukier
glukoza
tłuszcz z indyka
przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
substancja konserwująca: azotyn sodu
Może zawierać: seler, mleko, gorczyca, soja
Nie zawiera: zboża zawierające gluten
Przeciwutleniacze: Zawiera
Smaki / Aromaty: Zawiera
konserwanty: Zawiera
Drożdże: Zawiera
| Wartość odżywcza na 100 g produkt: |
---|
wartość energetyczna | 849 kJ / 204 kcal |
tłuszcz | 15 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,3 g |
węglowodany | 1,3 g |
w tym cukry | < 0,5 g |
białko | 15 g |
sól | 2,0 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Pakowane w atmosferze ochronnej
Trwałość po otwarciu: 24 Godziny
Wymiar liczbowy: 200
dwarancja jakości
90 % mięsa z indyka
bez dodatku glutaminianu monosodowego, fosforanów
wysoka zawartość białka
Produkt polski
produkt bezglutenowy
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Indykpol S.A.
Indykpol S.A.,
ul. Jesienna 3,
10-370 Olsztyn
www.indykpol.pl