Najlepiej spożyć przed: patrz nadruk na nakrętce. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Zmętnienie jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu.
Ocet jabłkowy Develey powstaje w wyniku naturalnej fermentacji dorodnych i soczystych jabłek. Oparta na wieloletnim doświadczeniu metoda produkcji octu, pozwala na otrzymanie niepowtarzalnego, owocowego aromatu i smaku. do sałat i surówek, do marynat i zup, do sosów i dressingów
Develey Od 1845 tworzymy dla Ciebie chwile pełne smaku.
Ocet jabłkowy. Kwasowość 5 %.
Składniki: ocet jabłkowy (zawiera siarczyny)
Zawiera: dwutlenek siarki / siarczyny
| Wartość odżywcza w 100 ml: |
|---|
| Energia | 95 kJ / 22 kcal |
| Tłuszcz | 0 g |
| w tym kwasy nasycone | 0 g |
| Węglowodany | 1,2 g |
| w tym cukry | 1,2 g |
| Białko | 0 g |
| Sól | 0 g |
Wymiar liczbowy: 250
Cechy: naturalna fermentacja
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): ml
Producent: Develey Polska Sp. z o.o.
Develey Polska Sp. z o.o.
ul. Batalionu Platerówek 3
03-308 Warszawa
www.develey.pl