Przeznaczony do celów spożywczych.
Do bezpośredniego spożycia używać w stanie rozcieńczonym w stosunku 1:2.
Zaleca się przechowywać w ciemnym miejscu w temperaturze od 5°C do 20°C.
Historia Octu Kieleckiego sięga 1932 roku. Wtedy to, w Kieleckich Zakładach Wytwórczych „Społem" wyprodukowano jego pierwszą partię. Swój wyjątkowy charakter zawdzięcza tradycyjnej metodzie wytwarzania.
Ocet to szczególna pozycja w ofercie WSP „Społem”. Produkowany jest w naszym zakładzie już od 1932 roku. Swój wyjątkowy charakter zawdzięcza najwyższej jakości składnikom, jak również tradycyjnej metodzie wytwarzania – fermentacji alkoholowej w drewnianych kadziach. Dzięki temu cieszy się on niesłabnącym uznaniem konsumentów oraz ekspertów. Potwierdzają to prestiżowe certyfikaty i nagrody takie jak: Znak „Jakość Tradycja”, Znak Jakości „Q” czy Złoty Laur Konsumenta.
Materiały POS, Socjal Media, Działania PR, lokowanie produktu, reklama prasowa, konkursy konsumenckie.
Ocet spirytusowy 10% kwasowości.
Min. temp. °C: 5
Maks. temp. °C: 20
Wymiar liczbowy: 500
Tradycyjna receptura i metoda wytwarzania
Produkowany od 1932 roku
Najwyższej jakości składniki
Doskonały do marynat mięsnych i warzywnych
Uprawniony do oznaczania znakiem jakości Q
Rozmiar opakowania: 500
Jednostka (tekst opisowy): ml
Producent: Wytwórcza Spółdzielnia Pracy „Społem"
Wytwórcza Spółdzielnia Pracy „Społem"
ul. Mielczarskiego 93-95,
25-726 Kielce,
tel.: (+48) 41 347 98 00
www.wspspolem.com.pl
Serwis Konsumenta 800 13 13 22