Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Pasta jajeczna z wędzonym łososiem.
Produkt może zawierać:
skorupiaki,
soję,
mleko,
gluten,
seler i
sezam.
olej rzepakowy
35,5 % jaja gotowane
8 % łosoś wędzony
woda
cukier
aromat
sól
gorczyca mielona
ocet spirytusowy
kurkuma
płatki ziemniaczane
żółtko jaja
regulator kwasowości (kwas mlekowy)
cebula granulowana
chrzan tarty
0,1 % koperek
substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu)
ekstrakt z papryki
substancja zagęszczająca (guma ksantanowa)
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, skorupiaki, mleko, sezam, soja
Zawiera: jaja, ryba, gorczyca
| Wartość odżywcza w 100 g: |
---|
Energia | 1811 kJ/ 439 kcal |
Tłuszcz | 43,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,1 g |
Węglowodany | 6,2 g |
w tym cukry | 4,3 g |
Białko | 6,6 g |
Sól | 1,8 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 7
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Gotowe do spożycia
Wymiar liczbowy: 80
Cechy: tylko z najlepszych składników
Rozmiar opakowania: 80
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Lisner Poznań Sp. z o.o. Sp. k.
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska