Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii podane na boku puszki. Przechowywać w temperaturze od +4 ℃ do +25 ℃ w suchym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Pasta z łososia atlantyckiego z papryką. Konserwa rybna sterylizowana.
Może zawierać: gorczycę, seler, zboża zawierające gluten (z pszenicy, jęczmienia i owsa) i jaja.Łosoś atlantycki (Salmo salar) wyhodowane w Norwegii
21 % farsz z mechanicznie odkostnionego łososia atlantyckiego*
olej rzepakowy tłoczony na zimno
woda
14 % papryka czerwona
kolagen rybi
cebula
białko serwatkowe (z mleka)
koncentrat pomidorowy
mleko pełne w proszku
białka mleka
koncentrat białka sojowego
skrobia ryżowa
sól
ocet spirytusowy
przyprawy
marchew
ekstrakt drożdżowy
aromaty naturalne
cukier trzcinowy
*Łosoś atlantycki (Salmo salar) wyhodowane w Norwegii
Może zawierać: jęczmień, seler, zboża zawierające gluten, jaja, gorczyca, owies, pszenica
Zawiera: ryba, mleko, soja
Smaki / Aromaty: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 1226 kJ/296 kcal |
Tłuszcz | 24 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,3 g |
Węglowodany | 3,2 g |
w tym cukry | 2,6 g |
Białko | 15 g |
Sól | 1,3 g |
Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 25
Wymiar liczbowy: 85
+ kolagen
tylko naturalne składniki
aż 12 g białka w opakowaniu
Rozmiar opakowania: 85
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: EvraFish Sp. z o.o.
EvraFish Sp. z o.o.,
ul. Gdańska 9,
89-632 Brusy,
Polska