Należy spożyć do: data podana na boku opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +7 ℃.
Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Pasta z łososia ze szczypiorkiem.
Produkt może zawierać
skorupiaki,
soję,
mleko i
gluten.
olej rzepakowy
23,5 % łosoś atlantycki wędzony (Salmo salar)
woda
cukier
sól
mielona gorczyca
ocet spirytusowy
kurkuma
żółtko jaja
przyprawa warzywna (zawiera seler)
0,16 % szczypiorek
regulatory kwasowości (kwas mlekowy, kwas cytrynowy)
substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa)
substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu)
ekstrakt z papryki
Zawiera: seler, jaja, ryba, gorczyca
Może zawierać: zboża zawierające gluten, skorupiaki, mleko, soja
| Wartość odżywcza w 100 g: |
---|
Energia | 2134 kJ/ 518 kcal |
Tłuszcz | 52,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,2 g |
Węglowodany | 6,6 g |
w tym cukry | 6,4 g |
Białko | 4,5 g |
Sól | 1,9 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 7
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Gotowe do spożycia
Wymiar liczbowy: 80
Cechy: tylko z najlepszych składników
Rozmiar opakowania: 80
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Lisner Poznań Sp. z o.o. Sp. k.
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska