Najlepiej spożyć przed: data i nr partii podane na wieczku opakowania. Przechowywać w temperaturze od +5 ℃ do +25 ℃. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 48 h. Charakterystyczna dla wyrobu ciemniejsza warstwa pod wieczkiem, nie wpływa na jakość produktu.
Doskonale smakuje z Waflami ryżowymi i kukurydzianymi Sante oraz Pieczywem chrupkim Sante. Polecamy jako dodatek do wytrawnych naleśników lub chrupiących warzyw.
Smalczyk wegański z boczniakiem. Roślinna pasta wegańska na bazie białej fasoli z boczniakiem, sterylizowana.
Produkt może zawierać
soję,
seler,
gorczycę,
sezam.
Produkt bezglutenowy. fasola gotowana 44 %
cebula 38 %
olej rzepakowy
przyprawy
ekstrakty przypraw
aromat naturalny
grzyby suszone (boczniak 1 %, podgrzybek)
koncentrat grzybów leśnych
sól morska
Może zawierać: seler, gorczyca, sezam, soja
Nie zawiera: zboża zawierające gluten
Smaki / Aromaty: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 1144 kJ/ 276 kcal |
Tłuszcz | 21 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,4 g |
Węglowodany | 15 g |
w tym cukry | 1,4 g |
Błonnik | 3,0 g |
Białko | 5,2 g |
Sól | 1,6 g |
Min. temp. °C: 5
Maks. temp. °C: 25
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 170
Cechy: bez glutenu
Rozmiar opakowania: 170
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Sante sp. z o.o.
Sante sp. z o.o.
ul. Jagiellońska 55A,
03-301 Warszawa