Pakowano w atmosferze ochronnej.
Należy spożyć do: data nadrukowana z boku opakowania.
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 3 dni.
Czerwone papryczki wiśniowe nadziewane serkiem śmietankowym, w zalewie na bazie oleju rzepakowego.
Wyprodukowano w UE. Papryka pochodzi spoza UE.
papryka wiśniowa marynowana 35 % [papryka, cukier, sól, ocet spirytusowy, kwasy: kwas octowy, kwas cytrynowy, kwas mlekowy, stabilizator: chlorek wapnia; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy]
serek śmietankowy 35 % [ser twarogowy śmietankowy (z MLEKA), skrobia, sól, kwas: kwas cytrynowy]
olej rzepakowy 25 %
papryka żółta marynowana [papryka, ocet spirytusowy, sól, stabilizator: chlorek wapnia]
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g (produktu po odsączeniu) |
|---|
| Wartość energetyczna | 820 kJ / 198 kcal |
| Tłuszcz | 15 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 9,2 g |
| Węglowodany | 10,9 g |
| w tym cukry | 10,9 g |
| Białko | 3,2 g |
| Sól | 1,1 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 7
Trwałość po otwarciu: 3 dzień/dni
Wymiar liczbowy: 200
Masa po odsączeniu: 150
Cechy: nadziewana smakiem
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: EUROSER Dairy Group Sp. z o.o. - Sp.K
EUROSER Dairy Group Sp. z o.o. - Sp.K,
ul. Geologiczna 20,
02-246 Warszawa,
Polska