120 g serka + 30 g wsadu z jabłkiem i cynamonem
Wymieszać przed spożyciem.
Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temperaturze od +1℃ do+6 ℃. Nie zamrażać.
Serek wiejski z jabłkiem i cynamonem.
twaróg ziarnisty
śmietanka pasteryzowana
wsad jabłko z cynamonem (jabłko 8 % w serku, cukier, zagęszczony sok z cytryny, naturalny aromat jabłkowy z innymi naturalnymi aromatami, cynamon 0,02 % w serku)
sól
Zawiera: mleko
Smaki / Aromaty: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g: |
|---|
| Wartość energetyczna | 464 kJ / 110 kcal |
| Tłuszcz | 4,0 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,8 g |
| Węglowodany | 10 g |
| w tym cukry | 10 g |
| Białko | 8,6 g |
| Sól | 0,50 g |
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 6
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Nie zamrażać
Wymiar liczbowy: 150
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
ul. Forteczna 3,
18-421 Piątnica,
Polska
tel: +48 86 215 64 00
www.piatnica.com.pl