Przed spożyciem wstrząsnąć. Pić schłodzone.
Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Należy spożyć do: data i numer partii w górnej części opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +8 ℃.
Białko pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej. Ważna jest zbilansowana i zróżnicowana dieta oraz zdrowy styl życia.
Marka Lindahls stworzona w Szwecji.
Jogurt pitny mango o wysokiej zawartości białka.
Wyprodukowano w Polsce.
mleko
mango 8 % (rozdrobnione mango 4,2 %, przecier mango 3,8 %)
białka mleka
cukier
aromat
koncentrat z marchwi
zagęszczony sok cytrynowy
kultury bakterii jogurtowych
Zawiera: mleko
Smaki / Aromaty: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Energia | 363 kJ / 86 kcal |
Tłuszcz | 1,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,9 g |
Węglowodany | 10 g |
w tym cukry | 10 g |
Białko | 7,6 g |
Sól | 0,15 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 350
Cechy: w butelce 26 g białka
Rozmiar opakowania: 350
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 1 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: Opakowanie zawiera 1 sugerowaną porcję produktu, zapewniającą korzystne działanie.
Producent: LACTALIS POLSKA SP. Z O.O.
Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
www.lactalis.pl
Informacje na temat produktu prosimy kierować na adres jakosc@pl.lactalis.com