Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +6 ℃.
Jogurt yuzu z żelem kokosowym Nata de Coco.
Może zawierać gluten i jaja.
mleko
śmietanka
mleko zagęszczone odtłuszczone
cukier
woda
sok z yuzu 1,7 %
żel kokosowy nata de coco 1,3 % (woda kokosowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; bakterie: Acetobacter xylinum)
mąka ryżowa
koncentrat z krokosza barwierskiego
naturalny aromat
kultury bakterii jogurtowych
Może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja
Zawiera: mleko
Smaki / Aromaty: Zawiera
| Wartość odżywcza 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 509 kJ/122 kcal |
Tłuszcz | 6,0 g |
w tym kwasy nasycone | 4,2 g |
Węglowodany | 14,2 g |
w tym cukry | 13,5 g |
Białko | 2,7 g |
Sól | 0,10 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 150
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: BAKOMA Sp. z o.o.
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A, 01-303 Warszawa
www.bakoma.pl
Infolinia: 801 340 600