Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
Deser o smaku czekoladowym z bitą śmietanką.
 mleko pasteryzowane
serwatka odtworzona (z mleka)
cukier
skrobia modyfikowana kukurydziana
śmietanka pasteryzowana
kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 1,2 %
żelatyna
czekolada w proszku 0,05 %
substancje zagęszczające: karagen, guma tara
emulgator: E 472 b
Zawartość bitej śmietanki 9 %
Śmietanka spulchniona azotem
Zawiera: mleko
 | Wartość odżywcza 100 g produktu: | 
|---|
| energia | 370 kJ / 88 kcal | 
| tłuszcz | 2,4 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,7 g | 
| węglowodany | 14,2 g | 
| w tym cukry | 9,7 g | 
| białko | 2,2 g | 
| sól | 0,11 g | 
 Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 165
Rozmiar opakowania: 165
Jednostka (tekst opisowy): g
 Producent: BAKOMA Sp. z o.o.
 BAKOMA Sp. z o.o.
 ul. Połczyńska 97A,
 01-303 Warszawa
 www.bakoma.pl
 Infolinia 801 340 600