Masa netto 4 x 60 g = 240 g e
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C.
Deser mleczny o smaku śmietankowo-waniliowym.
 mleko pasteryzowane 62 %
śmietanka pasteryzowana 25 %
cukier
skrobie modyfikowane
odtłuszczone mleko w proszku
substancje zagęszczające: karagen, guma guar
proszek z orzechów laskowych
białka mleka
aromat
naturalny aromat waniliowy
syrop glukozowy
sól
barwnik: karoteny
Zawiera: mleko, orzechy
 | Wartość odżywcza 100 g produktu | 
|---|
| Wartość energetyczna | 662 kJ / 159 kcal | 
| Tłuszcz | 10,0 g | 
| w tym kwasy nasycone | 7,0 g | 
| Węglowodany | 14,6 g | 
| w tym cukry | 11,3 g | 
| Białko | 2,6 g | 
| Sól | 0,15 g | 
 Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Liczba jednostek: 4
Wymiar liczbowy: 60
Rozmiar opakowania: 60
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 4 sztuk/sztuki
 Producent: BAKOMA Sp. z o.o.
 BAKOMA Sp. z o.o.
 ul. Połczyńska 97A,
 01-303 Warszawa
 www.bakoma.pl
 Infolinia 801 340 600