Masa netto 4 x 60 g = 240 g e
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C.
Deser mleczny o smaku śmietankowo-waniliowym.
mleko pasteryzowane 62 %
śmietanka pasteryzowana 25 %
cukier
skrobie modyfikowane
odtłuszczone mleko w proszku
substancje zagęszczające: karagen, guma guar
proszek z orzechów laskowych
białka mleka
aromat
naturalny aromat waniliowy
syrop glukozowy
sól
barwnik: karoteny
Zawiera: mleko, orzechy
| Wartość odżywcza 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 662 kJ / 159 kcal |
Tłuszcz | 10,0 g |
w tym kwasy nasycone | 7,0 g |
Węglowodany | 14,6 g |
w tym cukry | 11,3 g |
Białko | 2,6 g |
Sól | 0,15 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Liczba jednostek: 4
Wymiar liczbowy: 60
Rozmiar opakowania: 60
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 4 sztuk/sztuki
Producent: BAKOMA Sp. z o.o.
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia:
0 801 340 600
www.bakoma.pl