Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
Kremowy jogurt kokosowo-migdałowy.
mleko
śmietanka
mleko odtłuszczone zagęszczone
cukier
płatki migdałów 0,9 %
krem kokosowy 0,8 %
aromaty
kultury bakterii jogurtowych
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 516 kJ / 123 kcal |
Tłuszcz | 6,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,4 g |
Węglowodany | 13,8 g |
w tym cukry | 13,5 g |
Białko | 2,8 g |
Sól | 0,10 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 140
Rozmiar opakowania: 140
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: BAKOMA Sp. z o.o.
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia:
0 801 340 600
www.bakoma.pl