Wstrząśnij przed spożyciem
Należy spożyć do: data i nr partii na boku butelki lub na nakrętce.
 Przechowywać w temp. od +2 °C do +6 °C.
Jogurt do picia kawowy.
 mleko
cukier
kawa 0,3 %
kakao o obniżonej zawartości tłuszczu
kultury bakterii jogurtowych oraz L. acidophilus i Bifidobacterium
Zawiera: mleko
 | Wartość odżywcza w 100 g jogurtu | 
|---|
| Wartość energetyczna | 306 kJ / 72 kcal | 
| Tłuszcz | 1,6 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,1 g | 
| Węglowodany | 11,9 g | 
| w tym cukry | 11,6 g | 
| Białko | 2,6 g | 
| Sól | 0,10 g | 
 Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 370
zawiera bakterie L. acidophilus + Bifidobacterium
firma polska
Rozmiar opakowania: 370
Jednostka (tekst opisowy): g
 Producent: BAKOMA Sp. z o.o.
 BAKOMA Sp. z o.o.
 ul. Połczyńska 97A,
 01-303 Warszawa
 www.bakoma.pl
 Infolinia 801 340 600