Q Jakość Tradycja - Wielkopolskie
Należy spożyć do: termin przydatności do spożycia jest jednocześnie nr partii i znajduje się na górze opakowania. Przechowywać w warunkach chłodniczych od 2 °C do 8 °C.
źródło białka
polska firma rodzinna
Kozi jogurt naturalny.
kozie mleko pasteryzowane
białka mleka koziego
kultury bakterii jogurtowych: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus; Streptococcus thermophilus
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g |
|---|
| Wartość energetyczna | 237 kJ / 57 kcal |
| Tłuszcz | 2,5 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,8 g |
| Węglowodany | 5,0 g |
| w tym cukry | 4,1 g |
| Białko | 3,6 g |
| Sól | 0,09 g |
| Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. | |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 125
Rozmiar opakowania: 125
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: "Agro-Danmis" Gramowscy Sp.J.
„Agro-Danmis" Gramowscy Sp.J.
Bukowiec 34,
64-834 Wyszyny,
tel. +48 67 284 46 52