Opływ serwatki cechą naturalną
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C.
Jogurt śmietankowy.
mleko
śmietanka
żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 449 kJ / 108 kcal |
Tłuszcz | 9,0 g |
w tym kwasy nasycone | 5,4 g |
Węglowodany | 4,0 g |
w tym cukry | 4,0 g |
Białko | 2,8 g |
Sól | 0,10 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 220
tylko 3 składniki
prosto z Żuław
intensywnie smaczny
z przewagą mleka z gospodarstw z wypasem pastwiskowym*
bez zagęstników i stabilizatorów
*więcej na www.maluta.pl
Rozmiar opakowania: 220
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
ul. Warszawska 41
82-100 Nowy Dwór Gdański
tel. 55 247 24 61
www.maluta.pl