Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości jest jednocześnie numerem partii i znajduje się na górze opakowania.
Przechowywać w temperaturze od 2 °C do 8 °C. Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 48 godzin w warunkach chłodniczych.
polska firma rodzinna
Kozi ser kremowy, topiony.
kozi ser twardy 44 %
kozi twaróg 33 %
kozie masło
sole emulgujące (polifosforany, fosforan sodu, glukoza)
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g |
|---|
| Wartość energetyczna | 1371 kJ / 331 kcal |
| Tłuszcz | 30 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 20 g |
| Węglowodany | 2,5 g |
| w tym cukry | 1,8 g |
| Białko | 13 g |
| Sól | 1,80 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 100
Rozmiar opakowania: 100
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: „Agro-Danmis" Gramowscy Sp. J.
Produkt z mleka kóz żywionych naturalnymi paszami z dodatkiem wyselekcjonowanych ziół (wniosek patentowy P.433779/2020).
Opracowano w ramach projektu Narodowego Centrum Badań i Rozwoju POIR.04.01.02-00-0008/18-00