Wydzielanie się płynnej serwatki, będącej niedocenionym źródłem białka jest naturalnym procesem przy produkcji serków Apetina. Aby zachować cenne wartości, przed spożyciem wymieszaj serek z serwatką.
Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu dwóch tygodni.
Jesteś zabiegany?
Spróbuj serka Arla Apetina, z którym smacznie i szybko przygotujesz coś naprawdę dobrego.
Serek kremowy z pesto i rukolą.
maślanka (z mleka)
śmietanka (z mleka)
płatki rukoli 3%
woda
bazylia 2,5%
sól
proszek serowy (z mleka)
oliwa z oliwek
sacharoza
czosnek w proszku 0,2%
skrobia kukurydzy woskowej
koncentrat soku cytrynowego
biały pieprz
kultury bakterii kwasu mlekowego
Zawiera: mleko
| w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 753 kJ/182 kcal |
Tłuszcz | 15 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 9,6 g |
Węglowodany | 3,8 g |
w tym cukry | 3,5 g |
Białko | 7,3 g |
Sól | 1,2 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 125
tylko naturalne składniki
niezrównane w potrawach na gorąco
doskonały do gotowania i pieczenia
Rozmiar opakowania: 125
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Arla Foods SA
Arla Foods SA,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.pl