Wyjmij z lodówki na 30 min przed spożyciem - smakuje najlepiej
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C
To dla nas przyjemność dzielić się z Wami tym, co najlepsze.
NaTurek Camembert przygotowujemy z mleka z polskich gospodarstw, położonych do 80 km od Mleczarni Turek. Mleko jest świeże i wysokiej jakości, a NaTurek Camembert delikatny i pysznie kremowy!
100% naturalne składniki
Ser pleśniowy naturalnie bogaty w białko i wapń
NaTurek!
Podziel się przyjemnością!
Jednostka miary | szt. |
mleko pasteryzowane
sól
kultury mleczarskie
podpuszczka mikrobiologiczna
pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum
Zawiera: mleko
na 100 g: | |
---|---|
Wartość energetyczna | 1475 kJ/ 356 kcal |
Tłuszcz | 31 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 22 g |
Węglowodany | 1,3 g |
w tym cukry | <0,05 g |
Białko | 18 g |
Sól | 1,7 g |
Wapń | 460 mg (57% RWS*) |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal) |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 120
Cechy: mleko z rodzinnych gospodarstw
Rozmiar opakowania: 120
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane