Przechowywać w temperaturze od +2°C do +10°C
Ser topiony kremowy mazowiecki z papryką
sery (mleko, sól, kultury bakterii, barwnik: annato)
woda
masło
twaróg
serwatka w proszku
sole emulgujące: E 450, E 451
papryka susz 0,4%
sól
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
| w 100 g: |
---|
Wartość energetyczna | 1126 kJ/272 kcal |
Tłuszcz | 24,0 g |
w tym kwasy nasycone | 15,6 g |
Węglowodany | 3,0 g |
w tym cukry | 3,0 g |
Białko | 11,0 g |
Sól | 1,8 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 10
Wymiar liczbowy: 100
Rozmiar opakowania: 100
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: SM Mlekovita
SM MLEKOVITA
ul. Ludowa 122
18-200 Wysokie Mazowieckie