Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości jest jednocześnie numerem partii i znajduje się na górze opakowania. Przechowywać w temperaturze od 2 °C do 8 °C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 48 godzin.
polska firma rodzinna
Kozi ser sałatkowy.
Kraj pochodzenia: Polska
kozie mleko
sól
kultury bakterii fermentacji mlekowej
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 716 kJ/172 kcal |
Tłuszcz | 12 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 8,7 g |
Węglowodany | 4,0 g |
w tym cukry | 3,9 g |
Białko | 12 g |
Sól | 1,70 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 160
idealny do sałatek
wysoka zawartość białka
proste otwarcie, łatwe krojenie
Rozmiar opakowania: 160
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: „Agro-Danmis" Gramowscy Sp.J.
„Agro-Danmis" Gramowscy Sp.J.
Bukowiec 34,
64-834 Wyszyny
www.danmis.com.pl
tel. +48 67 284 46 52